Onze medewerkers

Bij FARR werken ruim 20 mensen. Zij staan allen voor u klaar om uw vraag te beantwoorden of u van informatie te voorzien. Wilt u contact opnemen met één van onze medewerkers, dan kunt u op de persoonlijke pagina’s terecht voor de betreffende contactgegevens.

Administratie

FARR is 24/7 bereikbaar. Tijdens de kantooruren wordt dit eerste contact verzorgd door de administratie. De administratie vormt hiermee het eerste contact van FARR met de buitenwereld. Zij zullen u altijd vriendelijk te woord staan, uw probleem oplossen of u doorverbinden met de juiste persoon. De FARR administratie staat onder leiding van Mevr. M Mullens.

Artsen

FARR heeft 20 artsen in dienst. Vijf van onze forensisch artsen werken als full time forensisch artsen (inclusief de algemeen directeur) en 15 forensisch artsen zijn parttime (met name in avond nacht en weekends) werkzaam als forensisch arts. FARR beschikt heeft de beschikking over forensische artsen, alsook over andere relevante specialisten, zoals jeugdartsen, huisartsen en infectieartsen. FARR heeft meerdere forensisch artsen die specifiek zijn opgeleid voor de beoordeling van en rapportage over kinderen met letsel (certificaat WOKFA) en nadere NODO(K) scholing. Deze nevenspecialismen dragen bij tot de diversiteit van diensten en kwaliteit van zorg van FARR. Al onze forensisch artsen zijn geregistreerd als forensisch arts bij het Forensisch Medisch Genootschap (FMG) of de KNMG