Onze medewerkers

Bij FARR werken ongeveer 35 personen. Zij staan allen voor u klaar om uw vraag te beantwoorden of u van informatie te voorzien. Wilt u contact opnemen met één van onze medewerkers, dan kunt u contact opnemen via de algemene contactgegevens van FARR.

Medisch Secretariaat

FARR is 24/7 bereikbaar. Tijdens de kantooruren wordt dit eerste contact verzorgd door het medisch secretariaat. Zij zullen u vriendelijk te woord staan, uw probleem oplossen of u doorverbinden met de juiste persoon.

Artsen

FARR heeft 20 artsen in dienst. Een aantal artsen is fulltime in dienst en een aantal forensisch artsen werkt parttime (met name in avond nacht en weekends) als forensisch arts. FARR beschikt heeft de beschikking over forensische artsen, alsook over andere relevante specialisten, zoals jeugdartsen, huisartsen en infectieartsen. FARR heeft meerdere forensisch artsen die specifiek zijn opgeleid voor de beoordeling van en rapportage over kinderen met letsel (certificaat WOKFA) en nadere NODO(K) scholing. Deze nevenspecialismen dragen bij tot de diversiteit van diensten en kwaliteit van zorg van FARR. Al onze forensisch artsen zijn geregistreerd als forensisch arts bij het Forensisch Medisch Genootschap (FMG) of de KNMG.